Hjem / Nyhetsartikler / Det er utrolig deilig å vite at her skal jeg bo!

Det er utrolig deilig å vite at her skal jeg bo!

Yahye har studert i Ålesund, og bodd sammen med broren sin på Gulset det siste året. I august skal han gifte seg, og ser frem til å starte et nytt liv sammen med forloveden i leiligheten på Tømmerkaia i Skien.

Yahye har studert i Ålesund, og bodd sammen med broren sin på Gulset det siste året. I august skal han gifte seg, og ser frem til å starte et nytt liv sammen med forloveden i leiligheten på Tømmerkaia i Skien.

Yahye har studert i Ålesund, og bodd sammen med broren sin på Gulseth det siste året. I august skal han gifte seg, og ser frem til å starte et nytt liv sammen med forloveden i leiligheten på Tømmerkaia i Skien.

«Vi var ikke helt klare for å kjøpe en bolig ennå, og synes det var vanskelig å finne noe som egnet seg å leie. Enten var det store eneboliger eller trange kjellerleiligheter. Så kom vi over en ledig leilighet på Tømmerkaia som var helt perfekt, og fortet oss med å søke», forteller han.

Yahye var førstemann av mange som søkte på den ledige leiligheten, og får skryt av Tømmerkaias avdelingsleder, Cathrine Noor.

«Vi fikk inn mange søknader, men Yahye var førstemann til mølla. I tillegg hadde han en ryddig søknad med gode referanser. Selvfølgelig ønsket vi å leie ut til ham!»

Flere av Yahyes venner har blitt overrasket over at det var leiligheter tilgjengelige for utleie på Tømmerkaia.

«Mange har spurt meg om det er noen flere ledige leiligheter, og det blir jo flere leiligheter ferdige til høsten. Men jeg er veldig glad for at jeg klarte å få denne!»

 

Et nytt hjem

I midten av juni er det endelig klart for overtagelse, og Cathrine er med for å overlevere nøkler og gå gjennom leiligheten. Yahye låser spent opp døren til sitt nye hjem, og blir imponert når han kommer inn i stua.

«Du tulla ikke når du sa at utsikten er fantastisk, nei», utbryter han. Yahye har vært mye i området da han var yngre, og er imponert over hvor mye som har skjedd på Tømmerkaia. «Dette har blitt utrolig bra!»

Vi går videre ut på balkongen, hvor Cathrine forklarer hvordan det vil bli med brygge langs elva, belegningsstein på veien og en park med urban dyrking. Det er også flere spennende bedrifter som har planer om å etablere seg på Tømmerkaia.

«Dette blir et flott sted å bo, med et aktivt bygulv der du finner et godt utvalg næring, servicetilbud, kunst og kultur», forklarer Cathrine.

 

Sykkelavstand til jobb

Det viktigste for Yahye og forloveden var leilighetens beliggenhet.

«Her bor vi med alt i nærheten, jeg kan gå til treningssenteret og ta sykkelen til jobben. Det blir spennende når området utvikles videre med cafeer og restauranter.»

Nå ser paret frem til å starte et nytt liv i ny leilighet etter bryllupet i august.

«Det er utrolig deilig å vite at her skal jeg bo», sier Yahye mens han skuer ut over elva. «Her skal vi starte et nytt liv sammen, i en leilighet vi kan føle eierskap til. Vi har til og med et lite gjesterom! Eller hvem vet, kanskje det blir barnerom etter hvert …»