Hjem / Om oss

Om oss

Steinar Moe Eiendom utvikler Tømmerkaia og Smieøya

Den nye bydelen dekker et område på 40 mål og har en strandlinje på nesten en kilometer.

Skien kommune har vedtatt en plan som de har kalt «Bryggevannet rundt». Den omfatter blant annet to nye gang- og sykkelbroer over vannet. Begge broene vil ende på vårt område. Når disse står ferdige om få år, vil man kunne gå og sykle sammenhengende rundt hele den indre del av Skien bys havneområde.

Den første broen over Damfoss skal koble sammen hele Tømmerkaia – fra parken ved den nye Skien videregående skole til Smieøya. Broen fra Jernbanebrygga til Klosterøya vil i løpet av kort tid bli avklart og vil i så fall lande inne på Tømmerkaia rett inn i parken. Tømmerkaia vil derfor bli en viktig del av prosjektet «Bryggevannet rundt».

Hos oss vil man ha mulighet til å spasere langs hele vannkanten. Det vil komme flere forskjellige serveringssteder der du kan stoppe for et glass vin, god mat eller for en iskrem til barna.


Om oss som utleier

Vi er et eiendomsselskap som ble etablert av Steinar Moe i 1990, og vi bygger, eier og drifter alle våre eiendommer selv. Totalt har vi i dag 27 moderne bygårder med ca. 700 utleieleiligheter, for det meste sentralt i Oslo. Vi vedlikeholder alle våre eiendommer gjennom egne medarbeidere.

Vi har et «evighetsperspektiv» for vår utleievirksomhet, noe som betyr at våre leietagere på Tømmerkaia vil kunne bo så lenge de ønsker
– i et forutsigbart og trygt leieforhold.

Synes du det høres spennende ut å bo på Tømmerkaia?

Kontakt oss

Daglig leder

Heidi Sjerve

Telefon: +47 480 83 000
E-post: heidi@steinarmoe.no

Avdelingsleder Tømmerkaia

Cathrine Noor

Telefon: +47 480 83 006
E-post: cathrine@steinarmoe.no

Teknisk ansvarlig

Nicky Khandji

Telefon: +47 480 83 007
E-post: nicky@steinarmoe.no