Steinar Moe Eiendom
utvikler Tømmerkaia og Smieøya

Den nye bydelen dekker et område på 40 mål og har en strandlinje på nesten en kilometer.

Skien kommune har vedtatt en plan som de har kalt «Bryggevannet rundt». Den omfatter blant annet to nye
gang- og sykkelbroer over vannet. Begge broene vil ende på vårt område. Når disse står ferdige om få år, vil man
kunne gå og sykle sammenhengende rundt hele den indre del av Skien bys havneområde.

Den første broen over Damfoss skal være klar til høsten 2021 og kommer til å koble sammen hele Tømmerkaia,
fra parken ved nye Skien videregående skole til Smieøya. Broen fra Jernbanebrygga til Klosterøya vil i løpet av kort tid bli avklart og vil
i så fall lande inne på Tømmerkaia rett inn i parken. Tømmerkaia vil derfor bli en viktig del av prosjeket «Bryggevannet rundt».

Hos oss vil man ha mulighet til å spasere langs hele vannkanten. Det vil komme flere forskjellige serveringssteder der du kan stoppe for et glass vin, god mat eller for en iskrem til barna.

Om oss som utleier – og hva vi skal bygge
Vi er et eiendomsselskap som ble etablert av Steinar Moe i 1990. Vi bygger, eier og drifter alle våre eiendommer selv. Totalt har vi i dag 27 moderne gårder med ca. 700 utleieleiligheter, for det meste sentralt i Oslo. Vi vedlikeholder alle våre eiendommer gjennom egne medarbeidere.

Vi har et «evighetsperspektiv» for vår utleievirksomhet, noe som medfører at våre leietagere vil kunne bo i sine leiligheter som om det var deres eget hjem, og i så mange år de måtte ønske. I Oslo er nå andregenerasjons leietagere i ferd med å flytte inn hos oss i leiligheter hvor deres foreldre tidligere har bodd.


Denne filosofien skal vi videreføre på Tømmerkaia i Skien. I første omgang har vi planer om å bygge ca. 200 leiligheter i varierende størrelser, fra 1-roms på 32 kvm til 4-roms på 106 kvm.

Meld deg på vårt nyhetsbrev