Trygghet for deg som leier

Vi vet at den største bekymringen leietakere opplever i et leieforhold er usikkerheten og uforutsigbarheten i forhold til hvor lenge man får bli boende og uforutsette prishopp. Denne bekymringen ønsker vi å ta bort fra deg som leier hos oss. Vi ønsker derfor å gi deg den tryggheten og sikkerheten
vi mener du fortjener. 

mor og datter

Husleieloven regulerer leieforholdet mellom utleier og leietaker, og gir utleier mulighet til å tegne en standard leiekontrakt med en utleieperiode på 3 år.
Etter 3 år står utleier fri til å fornye kontrakten. Fornyes kontrakten vil husleien mest sannsynlig bli oppjustert etter markedsverdien, noe som kan resultere i et stort prishopp for deg som leier. Dersom utleier ikke velger å fornye leiekontrakten, blir du som leietaker tvunget til å flytte ut. 

Disse rettighetene som vi har etter husleieloven, fraskriver vi oss på Tømmerkaia. Steinar Moe Eiendom er den første i Norge til å tilby alle våre leietakere tidsubestemte leiekontrakter og vi fraskriver oss retten til å markedsjustere husleien. Her blir husleien kun indeksregulert én gang pr. år. 

Dette vil gi deg et leieforhold med trygghet og forutsigbarhet i bunn. 
Her kan du bo så lenge du ønsker. 

Les mer

Finn leilighet

Tømmerkaia byr på leiligheter i forskjellige størrelser.

Utforsk området

Tømmerkaia blir Norges første bydel utelukkende for utleie, med kreativt miljø og en spennende historie.

Fra eldre bolig til ny leilighet ved elva

Da venninnen skulle bytte leilighet på Tømmerkaia var Kjersti raskt ute med å gripe muligheten.

Et godt sted å leve

Meld deg på vårt nyhetsbrev