Trygghet for deg som leier

Vi vet at den største bekymringen leietakere opplever i et leieforhold er usikkerheten og uforutsigbarheten i forhold til hvor lenge man får bli boende og uforutsette prishopp. Denne bekymringen ønsker vi å ta bort fra deg som leier hos oss. Vi ønsker derfor å gi deg den tryggheten og sikkerheten
vi mener du fortjener. 

mor og datter

Husleieloven regulerer leieforholdet mellom utleier og leietaker, og gir utleier mulighet til å tegne en standard leiekontrakt med en utleieperiode på 3 år.
Etter 3 år står utleier fri til å fornye kontrakten. Fornyes kontrakten vil husleien mest sannsynlig bli oppjustert etter markedsverdien, noe som kan resultere i et stort prishopp for deg som leier. Dersom utleier ikke velger å fornye leiekontrakten, blir du som leietaker tvunget til å flytte ut. 

Disse rettighetene som vi har etter husleieloven, fraskriver vi oss på Tømmerkaia. Steinar Moe Eiendom er den første i Norge til å tilby alle våre leietakere tidsubestemte leiekontrakter og vi fraskriver oss retten til å markedsjustere husleien. Her blir husleien kun indeksregulert én gang pr. år. 

Dette vil gi deg et leieforhold med trygghet og forutsigbarhet i bunn. 
Her kan du bo så lenge du ønsker. 

Les mer

Det er utrolig deilig å vite at her skal jeg bo!

Yahye har studert i Ålesund, og bodd sammen med broren sin på Gulseth det siste året. I august skal han gifte seg, og ser frem til å starte et nytt liv sammen med forloveden i leiligheten på Tømmerkaia i Skien.

Finn leilighet

Tømmerkaia byr på leiligheter i forskjellige størrelser.

Utforsk området

Tømmerkaia blir Norges første bydel utelukkende for utleie, med kreativt miljø og en spennende historie.

Et godt sted å leve

Meld deg på vårt nyhetsbrev